Huis interieur

De voordeur is aan de noordzijde aan de kant van het terras.

Het huis heeft een grote woonkamer ongeveer 45 m2.

Aangrenzend is er een redelijk moderne keuken met koelkast, magnetron, elektr. kookplaat, koffiezetmachine etc.

Het huis telt  verder twee slaapkamers (één grote, één wat kleiner) en een goed geïsoleerde slaapzolder. Zie enige foto’s:

Er zijn wastafels op de slaapkamers en er is beneden een bad, waarin een douche en een toilet. Verder nog een berging.

Er is een kleine kelder waarin de tuinmeubelen staan opgeslagen (’s winters). Toegang via het luik in de hal.

Het huis heeft centrale verwarming met een gasketel die ook warm water kan leveren. Echter het warm water staat meestal ingesteld op de elektrische boiler. Levert in het algemeen voldoende warm water, echter indien men meer nodig heeft dan moet men de doorstroomfunctie van de gasketel instellen.

Het water komt van een bron in de bergen, is getest en gezond. Water is weliswaar gratis, doch de afvoer die via een septic tank geschiedt niet. Daarom gelieve men spaarzaam te zijn met water.

Verder is er een grote houtkachel die men voor bijverwarming kan gebruiken. Bij “fair use” kost het houtgebruik 10 euro per week, gebruikt men het echter ’s winters als vrijwel enige verwarming dan wordt het meer.

Het meenemen van huisdieren is toegestaan. Er wordt daarvoor een kleine vergoeding berekend van 15 euro per dier en u dient garant te staan voor eventuele schade. Verder wordt u verzocht het huis goed te reinigen en is het uitbesteden van de eindschoonmaak verplicht.

Roken in huis is niet toegestaan. Indien u hout hakt, gelieve dat niet in huis te doen. Dat voorkomt (verdere) beschadiging van het tegelwerk.