Hoe kom je er

Het huis is ongeveer 750 km rijden vanuit midden Nederland, dus reken op een reistijd van 7 á 8 uur. U rijdt vooral over de Duitse snelwegen. Even voor Oelschnitz gaat u de snelweg af.

U rijdt dan langs Oelschnitz richting Zwota en Klingenthal en gaat bij Klingenthal de grens over, waarna u na enkele kilometers bij Kraslice aankomt. Bij het enige stoplicht van dit stadje gaat u linksaf naar boven richting Stribrna. Het huis ligt aan het einde van het dorp Stribrna ongeveer 5 km van Kraslice en ongeveer 3 km van Bublava. Het huis staat temidden van enige andere huizen tegen het bos aan en kijkt uit op een open vlakte, weide.

Als men in Kraslice bij het enige stoplicht dat Kraslice kent naar boven rijdt, bereikt men na ongeveer 5 km Stribrna. De weg gaat alsmaar omhoog. Op het moment dat de weg naar beneden lijkt te gaan, moet men rechtsaf een kleine weg inslaan. Er staat nog een bordje richting Hannelore. De kleine weg vervolgt men zo’n 500 meter. Men passeert daarbij een zijweg naar links. Verderop slaat men rechtsaf weer een kleine weg in door het open veld. Men rijdt dan op het vakantiehuis aan.

Men kan voor het huis naast de houtschuur goed parkeren. Aan de overzijde van de weg  staat een huis met een grijs metalen dak. Daar woont de huismeester en kan men de sleutels halen. De huismeester heet Diana Čumová en spreekt Duits.